Grimex Licht, specialist in verlichting sinds 1985

Grimex Licht is opgericht in 1985 en is gespecialiseerd in verlichting. Met onze uitgebreide collectie design verlichting, duurzame led-lichtbronnen en Casambi Smart Lighting Control bedienen wij een gevarieerde klantenkring van onder meer: installateurs, architecten, bouwbedrijven en particulieren. Ook ondersteunen we bedrijven in de LED-transitie.

Voor projecten maken wij met specialistische lichtberekeningsprogramma’s 3D presentaties en lichtplannen op maat. Hiermee verkrijgt de opdrachtgever een gedetailleerd beeld van de verlichting van het betreffende project.

Omdat we bij Grimex Licht merk-onafhankelijk werken, kunnen we voor elk project de juiste keuze maken met verlichtingsarmaturen. Daarbij houden we de eventueel geldende wettelijke normen, het energieverbruik en het budget vanzelfsprekend goed in ogenschouw.

 

• Jarenlange ervaring en brede expertise op het gebied van verlichting.

• Levering en plaatsing van lichtbronnen, armaturen en toebehoren.

• Collectie designmerken die in elke binnen- en buitenruimte ultiem tot hun recht komen.

• Een uitgebreid assortiment doordat wij merk onafhankelijk kunnen leveren.

• Een gedetailleerd maatwerk lichtplan voorzien van uw eigen 2D/3D werktekening.

• Een lichtberekening door toepassing van lichtberekening software.

• Vakkundige begeleiding tijdens de realisatie van uw verlichtingsplan.

 

Bewonder de collectie in onze showroom

In onze showroom op bedrijventerrein Overspoor in Nibbixwoud nabij Hoorn kunt u ons gevarieerde, bedienbare assortiment armaturen bewonderen. Hier kunt u tot in detail ervaren wat verlichting voor én in de ruimte kan doen. Om u in onze showroom de aandacht te geven die u verdient, werken wij graag op afspraak. Ook voor het bespreken van een lichtplan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk gesprek.

Ons kantoor is geopend van 8.30 – 17:00 uur, buiten kantoortijden werken wij op afspraak.

Wordt uw lichtwens op deze pagina niet benoemd of hebt u een bijzondere wens voor de verlichting van uw woning, bedrijf of tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Indien nodig kunnen wij u verwijzen naar één van onze samenwerkende partners.