Met een lichtplan creëren wij de gewenste sfeer met licht

Lichtplannen voor woningen

Wilt u een lichtplan laten maken voor een nieuwbouw woning of gaat u uw huis verbouwen? Wij ontvangen u graag in onze showroom om uw wensen in kaart te brengen. Op die manier verkrijgen wij de benodigde informatie, krijgen we een goed beeld van de ruimtes die u wilt verlichten en ontwerpen wij voor u een subliem lichtplan. Daarbij kan het gaan om een specifieke ruimte zoals de woonkamer, keuken, hal, een verdieping of uw complete woning. Wanneer wij een lichtplan voor uw huis ontwerpen, adviseren wij u uiteraard ook over passende design verlichtingsarmaturen en duurzaam led-licht.

Lichtplan voor een kantoor, winkel, hotel of restaurant

Hiervoor geldt in principe dezelfde gang van zaken als voor de woningen. Heeft het uw voorkeur, dan kunnen wij ook een goed advies geven door te communiceren via de digitale snelweg.

 

Lichtplannen voor bijzondere projecten

Wilt u een lichtplan laten maken voor een bijzonder project? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Of het nu gaat om een museum, galerie, brug, een kunstobject in de tuin of een naam op een gevel, onze lichtplanners ontwerpen voor u een lichtplan dat naadloos aansluit op uw wensen. Bewonder een aantal van onze bijzondere projecten in ons portfolio of kom langs in onze showroom waar we alle mogelijkheden graag aan u laten zien.

Buitenverlichting op basis van een lichtplan

Wilt u van uw huis en tuin één stijlvol geheel maken? Met de juiste buitenverlichting ontstaat een feeërieke sfeer die u ‘s avonds zo lang mogelijk van de buitenruimte laat genieten. Wij ontwerpen voor u graag een lichtplan voor de tuin, compleet met design armaturen en duurzame led-verlichting.

Royal Botania